ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΩΜΑΤΑ DECK

Το συνθετικό υλικό W.P.C είναι μία σύνθεση ξύλου και συνθετικής ρητίνης με ποσοστό 60 & 40% αντίστοιχα. Χάρη στη συνθετική ρητίνη, το υλικό δε μπορεί να προσβληθεί από την απειλή της υγρασίας και παρουσιάζει ιδιαίτερη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Το τεράστιο πλεονέκτημα του W.P.C είναι ότι δε χρειάζεται καμία συντήρηση. Εφόσον τοποθετηθεί, απλά το χαίρεστε χωρίς να ξοδεύετε χρόνο ή χρήματα για να το συντηρείτε.

Δάπεδα Συνθετικού Ξύλου Κορυφαίας Ποιότητας

Αντικουνουπικά, κουφώματα αλουμινιού, σίτες, Σέρρες

To WOODEE αποτελεί την πρόταση της ALUMIL στα συνθετικά υλικά για ξύλινα δάπεδα, και χαρακτηρίζεται από ασυναγώνιστη ποιότητα και ευρεία ποικιλία λύσεων, με πέντε διαφορετικές επιφάνειες απομίμησης ξύλου σε διάφορα πλάτη και σε εννιά αποχρώσεις.

Decking

Το WOODEE συνοδεύεται από ένα απλό στην κατασκευή σύστημα στήριξης, από το ίδιο υλικό και με απολύτως κρυφές αγκυρώσεις, το οποίο αποτελείται από τραβέρσες, περιμετρικά τελειώματα και συνδέσμους από ανοξείδωτο χάλυβα ή πλαστικό.

Fencing - Περίφραξη

Τα προφίλ περίφραξης μπορούν εύκολα να στερεωθούν κατακόρυφα ή οριζόντια σε μια απλή κατασκευή της επιλογής σας με απλό βίδωμα. Τοποθετούνται και στα συστήματα περίφραξης της ALUMIL, π.χ. Μ8350, με τα προφίλ να τοποθετούνται συνεχόμενα ή ένθετα μεταξύ των κολονών.

Cladding - Επένδυση τοιχοποιίας

Τα προφίλ επένδυσης τοίχων μπορούν να στηριχθούν εύκολα
πάνω σε απλά προφίλ αλουμινίου ή τραβέρσες WOODEE.
Εναλλακτικά προτείνεται το M7000, το σύστημα cladding
της ALUMIL το οποίο ενδείκνυται για την περίπτωση
θερμοπροσόψεων και προσφέρει διάφορες ειδικές λύσεις.

WPC Δάπεδα και περιφράξεις Συνθετικού Ξύλου DEDRON

Δάπεδα εξωτερικού χώρου Σέρρες DEDRON

Συνθετική σανίδα WPC σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Το Υλικό δεν απαιτεί καμία συντήρηση και έχει μεγάλη αντοχή στον ήλιο και το νερό. Αποτελείται απο 65% ξύλο και 35% συνθετική ρητίνη. Τοποθετείται αποκλειστικά με τη χρήση των ειδικών μεταλλικών συνδέσμων και το στηρίζουμε σε διαδοκίδωση μεταξύ 25 και 30 εκατοστών το ανώτερο.