ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ SABADOOR

Θωρακισμέςνες πόρτες ασφαλείας sabadoor Σέρρες

Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας και εσωτερικές πόρτες για ασφάλεια και αντοχή στο χρόνο. Αυτό που ξεχωρίζει όλα τα προϊόντα της Sabadoor από την υπόλοιπη αγορά, είναι η συνεχής βελτίωση μέσα στην πολυετή παρουσία μας στο χώρο τόσο στον τομέα της εξυπηρέτησης όσο και στον τομέα τις εξέλιξης και της καινοτομίας.

SABADOOR 3D KEY

ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ 3D KEY
Η ΜΟΝΗ ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΗ, ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Για θωρακισμένες πόρτες:

  • Εξάγωνος κωδικός
  • Διπλή δεσμοδρομική πίστα
  • 3 κωδικοποιημένες επιφάνειες
  • Προστατευμένη, ελεγχόμενη και πιστοποιημένη αντιγραφή κλειδιού μόνο από το εργοστάσιο της Mottura

Οι ελκυστικότερες κατοικίες έχουν έναν κοινό παρονομαστή: εντυπωσιακές πόρτες εισόδου. Οι πόρτες εισόδου οδηγούν τους κατοίκους και τους επισκέπτες τους στην κατοικία, ενώ ταυτόχρονα προστατεύουν από τους ανεπιθύμητους «επισκέπτες» όπως το κρύο, τον θόρυβο και ασφαλώς… τους διαρρήκτες!

Η Sabadoor λειτουργεί κάτω από πρότυπα ISO 9001:2015 και κατασκευάζει πιστοποιημένα προϊόντα CE, αλλά και πόρτες με πιστοποίηση απόδοσης σε τομείς όπως η αντιδιάρρηξη, η ηχομόνωση και η θερμομόνωση. Ασχέτως των πιστοποιημένων μοντέλων, η Sabadoor χρησιμοποιεί τα ίδια πρότυπα κατασκευής για όλες τις θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας που κατασκευάζει. Διαφήμιση για την εταιρεία είναι τα ίδια της τα προϊόντα.

Πόρτα στα μέτρα σας

Η ασφάλεια δεν είναι παιχνίδι. Είναι η ζωή μας. Τα κριτήρια που κάνουν μια πόρτα ασφαλή είναι πρώτα από όλα, η κατασκευή ανα cm ακριβώς στα μέτρα του τοίχου σας.

Τα εργοστάσια δεν το αναφέρουν αυτό επειδή η τυποποίηση διαστάσεων κάνει πιο εύκολη την παραγωγή. Η Sabadoor κατασκευάζει πιστοποιημένη πόρτα ασφαλείας κατά παραγγελία ακριβώς για το άνοιγμα της τοιχοποιίας του δικού σας σπιτιού. Ζητήστε S14 με πιστοποίηση RC3.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια που προσφέρει μια θωρακισμένη πόρτα ορίζεται επίσης από τα υλικά κατασκευής της, το βάρος της, την κλειδαριά της και την πιστοποίηση. Ζητήστε S14 με πιστοποίηση RC3.