ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Κορυφαίες σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουµινίου. Τα κουφώματα αποτελούν μια σημαντική επένδυση για εσάς και το σπίτι σας. Τα κουφώματα επιτρέπουν την αύξηση του φυσικού φωτισμού και την άμεση επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον, γεγονός που συμβάλει στην αύξηση της ελευθερίας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ALUMIL

Αντικουνουπικά, κουφώματα αλουμινιού, σίτες, Σέρρες

Η ΑLUMIL διαθέτει τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας. Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.

ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EXALCO

Κουφώματα αλουμινίου exalco Σέρρες

Η Exalco προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις κατασκευές, έτοιμες να πραγματοποιήσουν κάθε αρχιτεκτονική ιδέα, πάντα με υψηλές προδιαγραφές.

-Εφαρμόζει πιστοποιημένο Σύστημα Διαχείρισης της Ποιότητας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001:2008. Επίσης είναι πιστοποιημένη με ISO 14001:2004, μια πιστοποίηση που αφορά την Πολιτική Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και με τα πρότυπα του OHSAS 18001:2007, που αφορά την Υγιεινή και Ασφάλεια των εργαζομένων της.

-Η εταιρεία ακολουθεί μία σαφή και ολοκληρωμένη πολιτική εκπληρώνοντας ταυτόχρονα τις προσδοκίες των πελατών της, κατέχοντας πιστοποίηση CE στα προϊόντα της.

-Είναι κυρίαρχη στον χώρο του αλουμινίου με πωλήσεις παγκοσμίως. Αξίζει να αναφέρουμε ότι το 75% της παραγωγής της εξάγεται στις χώρες τις υφηλίου.

-Διαθέτει μια πλούσια γκάμα σε συστήματα αλουμινίου, η οποία περιλαμβάνει ανοιγόμενα και συρόμενα συστήματα, πόρτες εισόδου και πτυσσόμενες πόρτες και παράθυρα, διαχωριστικά γραφείων, συστήματα εξωτερικής σκίασης και υαλοπετασμάτων, συστήματα καγκέλου και φωτοβολταϊκά συστήματα και πάνελ Exalco Bond για την πρόσοψη των κτιρίων.

-Όλα τα συστήματα αλουμινίου είναι πιστοποιημένα για την αεροπερατότητα, την υδατοστεγανότητα, την θερμοπερατότητα και την αντοχή στην ανεμοπίεση από διαπιστευμένα ινστιτούτα δοκιμών του εξωτερικού.

-Διαθέτει ένα πολύ μεγάλο και άρτια εκπαιδευμένο δίκτυο συνεργατών. Σήμερα, η Exalco, με ένα εκτεταμένο και εδραιωμένο δίκτυο πωλήσεων τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή αγορά, κατέχει δίκαια την ηγετική θέση στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας αλουμινίου.

-Παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη στους συνεργάτες της από εξειδικευμένους μηχανικούς