ΓΚΑΡΟΖΟΠΟΡΤΕΣ - ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατάλληλα για γκαράζ αυτοκινήτων, καταστημάτων, αποθηκευτικών χώρων, καθώς και οποιοδήποτε χώρο που πρέπει να απομονώνεται και να ασφαλίζεται πλήρως. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή αλουμίνιο ανάλογα με τις απαιτήσεις σε αντοχή.

ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Λύσεις για γκαράζ αυτοκινήτων, καταστημάτων, αποθηκευτικών χώρων, καθώς και οποιοδήποτε χώρο που πρέπει να απομονώνεται και να ασφαλίζεται πλήρως. Κατασκευάζονται από λαμαρίνα γαλβανιζέ ή αλουμίνιο ανάλογα με τις απαιτήσεις σε αντοχή.

Προδιαγραφές - Εγκατάσταση

Τα ρολά έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφονται με ηλεκτροστατική βαφή.
Μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα.
Κινούνται σε γαλβανιζέ οδηγούς βαμμένους ή άβαφους με λάστιχο και βουρτσάκι. Τα φύλλα του ρολού ενώνονται μεταξύ τους συρταρωτά και καταλήγουν σε τελειώματα από πολυαιθυλένιο.
Στο κάτω μέρος του ρολού τοποθετείται στεγανωτικό λάστιχο στο σημείο επαφής με το έδαφος.

ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΔΙΚΤΥΩΤΑ ΡΟΛΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ρολλά ανοικτού τύπου, κατάλληλα για καταστήματα που απαιτούν εύκολη προβολή των προϊόντων τους. Κατασκευάζονται από βέργες γαλβανιζέ σιδήρου διατομής Φ 8 mm. Το σίδηρο έπειτα από ειδική επεξεργασία βάφεται με ηλεκτροστατική βαφή. Μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα ή ηλεκτροκίνητα. Χαρακτηρίζονται από άψογη αισθητική, εμφάνιση, τέλεια κατασκευή και εφαρμογή.